Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Θεέ μου λυπήθου μας..!

Με το γνωστό πλέον παντελόνι που θυμίζει φούστα και ατμόσφαιρα... cabaret έκανε πρεμιέρα σε γνωστό κέντρο της Ιεράς Οδού ο Γιώργος Μαζωνάκης! Την παράσταση, πάντως, έκλεψαν οι λουλουδούδες που ήταν... σέξι αγόρια!
Ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην πίστα με λευκό μπλουζάκι και το μαύρο παντελόνι - φούστα, για το οποίο έχει δηλώσει πως είναι απλά ένα... παντελόνι από το οποίο κρέμεται ένα κομμάτι ύφασμα. Αφού ανέβηκε πάνω σε μια κυκλική πλατφόρμα, άρχισε να τραγουδά το «Η Καρδιά Μου», ενώ γύρω του είχε χορεύτριες με... κράνος!
«Ρούχα είναι, παίζουν από σεζόν σε σεζόν», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο τραγουδιστής.
 
ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕΕ ΜΟΥ, ΗΜΑΡΤΟΝ!
 
Μα τι να γράψεις, τι να πεις, τι να σκεφτείς για την κοινωνίαν μας πλέον.  Άμαν αφήνουν έτσι κουρούπεττους, ληψημιούς, φτανούς, να εμφανίζουνται προς χάρην "θαυμαστών" τους, επί πληρωμή βεβαίως, το λογια είναι περιττά.  Εννά σπάσω που στην Ελλάδα της κρίσης, του μνημονίου, της φτώσιας, παν πλάσματα τζιαι διούν λεφτά για να χαρούν (?) τον καλλιτέχνη (?) στην πίστα...

Πάμεν που το κακόν στο σιειρόττερον.  Να συλλαμβάνουνται σιόρ τζιαι να κάμνουν τα καλλιτεχνικά τοθς στες φυλακές για να διασκεδάζουν τους βαρυποινίτες!

6 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα
    εγέλασα με την τελευταία πρόταση σου / εισήγηση φίλτατε. Μα ήταν να θέλουν πολλοί να πηαίννουν μέσα τζαι για τούτον τον λόγο , εκτός της γενικής καλοπέρασης εν καιρώ κρίσης. Να έχουν τζαι διασκέδαση, ποιος τους πιάνει. Πασάες.

    Τα γέρημα ρε, είχα του μιαν άλφα εκτίμηση του Μαζούτ... εεε ,Μαζωνάκη για τη φωνή του τζαι τα τραούθκια του αλλά έπεσε τέλεια που το μάτι μου. Ποιος τον γααα__λούχησε με τέτοιες αξίες ρε παιδί μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια για μια φούστα που κάμνετε έτσι ολάν; αφήστε τον άνθρωπο να φορέσει ότι θέλει.
    άτε αν φορήσει τζαι μπότες πάει να μοιάσει με τη φαντασιώση του Κκουλά χα χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγία μου ρε Μάνα εννά με κάμεις να νεκατσιάσω τέλεια !!

    ΚΚΟΥΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και η αρνητική διασημότητα, εν παύει να εν διασημότητα. Screw him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Defiance, Who screws him!
    Μάνα, είπαμεν να πηαίνουμεν νε την μόδαν αλλά όϊ τζι έτσι!
    Κκουλλά, κάθε βράδυ του Σαββάτου εννά τον ακούω τζιαι να φίρνουμαι πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή