Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Κρουαζιέρα στην Αφροδίτη...


Κοπέλλες και κοπέλλια...!

Γνώριμες είναι οι γραμμές που θκεβάζετε.  Είμαι ο Itsmylife!  Ναι, είμαι ζωντανός!

Εν θα το πιστέψετε αλλά εν πολλές οι φορές που εσκέφτηκα να γράψω κάτι αλλά έμεινα στες σκέψεις.  Μετά όμως που πολλήν τζιαιρόν τζιαι βούριστρα, αποφάσισα να συνευρεθώ μετά σάς.
Ευκαιρίαν μου έδωσεν μια σκέψη που έκαμα με βάση τις εξελίξεις με τα αέρια.
Σκεφτείτε την ακόλουθην διαφήμισην:

Η εταιρεία Λούϊςαλαμις επαναρχίζει τριήμερες κρουαζιέρες στα καταγάλανα νερά της Ανατολικής Μεσογείου.  Το πρόγραμμα των τριήμερων αυτών κρουαζιέρων έχει ως εξής:
1η μέρα:  Αναχώρηση από Λεμεσό με κατεύθυνση νοτιοανατολικά.  Προσέγγιση του σκάφους/τρυπανιού "Όμηρος" και αποβίβαση στην πλατφόρμα του για ξεμούδιασμα και αναμνηστκές φωτογραφίες.  Αναχώρηση το βράδυ.
2η μέρα:  Προσάραξη σην "Αφροδίτη".  Αρκετός χρόνος για απόλαυση της αυγής που ξεπροβάλλει από την Μ.Ανατολή.  Ακολουθεί ξενάσγηση εν πλω, με ξεναγό την Δνίδα Πραξούλλα.  Θα δοθεί ελέυθερος χρόνος για βουτιές και κολύμπι στα νερά του οικοπέδου Αφροδίτη, που λόγω των συνεχώς διατρήσεων θα αναβλύζει εν μέσω πουμπουλήθρων, το μαγετικό άρωμα του φυσικού αερίου.... Αναχώρηση για Λεμεσό.
3η μέρα:  Φτάνουμε στην Λεμεσό.  Προαιρετική εκδρομή με το ελικόπτερο της Noble.


Στο πλοίο θα λειτουργεί καζίνο όπου οι ταξιδιώτες θα μπορούν να ποντάρουν στο πότε θα βρεθεί το αέριο, ΄πόσο θα βρεθεί κλπ.  Θα υπάρχει επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον ανεπανάληπτο Σόλωνα Κασίνη!!!

3 σχόλια: