Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009


Πριν μερικούς μήνες ανακάλυψα κατά τύχη τον ομολογουμένως πολλά ενδιαφέροντα κόσμον του "μπλόγκινγκ".  Τζιαι μέσω τούτου, εξίσου ενδιαφέροντες άνθρωπους, που ο καθένας τους έσιει κάτι το διαφορετικόν να προσφέρει, τζιαι ούλλοι καταλήγουν να μοιράζουνται με τους υπόλοιπους τες εμπειρίες τους, τα αστεία τους, τες δύσκολες τους ώρες, τους προβληματισμούς τους.
Τωρά που φτάνουμεν στα Χριστούγεννα τζιαι στο τέλος του χρόνου, νοιώθω ότι πρέπει να πω έναν μεγάλον ευχαριστώ σε ούλλους εσάς που μ' εκάμετε τσας σοφόττερον τζιαι εγίνετε η αιτία να σπουρτώ κάτι χάχχανα ώρες-ώρες δαμέ στην δουλειάν, προκαλώντας τα ανήσυχα βλέμματα των συναδέλφων...
Καλα Χριστούγεννα το λοιπόν, τζιαι μακάρι το 2010 να φέρει πολλές μέρες ευτυχίας σε σας τζιαι τες οικογένειές σας, τζιαι να είναι γεμάτον ΥΓΕΙΑΝ!
Νάσαστεν πάντα καλά!

7 σχόλια:

  1. Εν καλή φάση το "μπλόγκινγκ" τελικά, κάποτε παρασυρούμαστεν αλλά έννεν τίποτε, πράγματι θωρείς πολλά τζαι διάφορα τζαι αξίζει τον κόπον.
    Ελάλουν να κάμω τζι εγώ μιαν ανασκόπησην περί μπλογκαρίσματος αλλά πιο μετά.

    Πολλές ευχές ανταποδίδω για Καλά Χριστούγεννα τζαι έναν ευτυχές Νέον Έτος να σε εύρει φίλε μου, καλλύτερον που τούτον που σε λίες μέρες φεύκει.

    Άτε τζαι από χρόνου με νέες πομιλοροτηανιές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά καλές γιορτές. μακάρι το 2010 να είναι μια όμορφη χρονιά για σένα και την οικογένειά σου, πάνω από όλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kales giortes, tziai makari to 2010 na ferei tes swstes allages!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλες Γιορτές φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ ούλλους και ανταποδίδω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕ, ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή